Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (με διεθνή συμμετοχή)

1st announ smallΗ Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής εκπαίδευσης, Προσχολικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής) και το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας) το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, με διεθνή συμμετοχή, από 21-23 Οκτωβρίου 2016 στην Λάρισα (υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας).
Σκοπός του είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και να θέσει τις βάσεις ευρύτερων προβληματισμών αναφορικά με την υιοθέτηση οποιασδήποτε μορφής εκπαιδευτικής καινοτομίας που έχει σχέση, είτε με τη διδασκαλία και τη μάθηση σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, είτε με κάθε άλλη πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της σχολικής ζωής.
Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί με διεθνή συμμετοχή, δηλαδή, εκτός από τις εργασίες στην Ελληνική:
α) θα περιλαμβάνει έναν αριθμό προσκεκλημένων ομιλιών από ακαδημαϊκούς (αναγνωρισμένης αξίας) ευρωπαϊκών κυρίως πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και
β) θα προσκληθούν να καταθέσουν εργασίες προς κρίση και εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες.
Μόνο στις περιπτώσεις αυτές η γλώσσα ομιλίας θα είναι η Αγγλική και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Κατά τα άλλα, η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική.









 










 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου